Sunday, May 13, 2012



Kali ini saya ingin mengadakan Random Giveaway bersama kawan saya, Aira Amir!
asyik masuk giveaway orang buat je.. nak buat juga...

Jadi macam biasalah kalau buat give away mesti ada syarat kan..


Thanks  to Aira Amir for the banner!


Berikut adalah syarat penyertaan:




1) Wajib ada blog
2) Beralamat di Malaysia
3)Wajib follow blog Aira Amir dan Miss Chunji  
4) Wajib Like Fanpage Aira Amir
5) Wajib buat entri yang bertajuk "Random Giveaway by Aira Amir adn Miss Chunji"
6)Wajib tempek banner yang tak berapa nak comel tu kat entri anda:
http://3.bp.blogspot.com/-wNiQLtKsgak/T5UUzWGSurI/AAAAAAAAA4Y/sOTXT6ELZ2I/s1600/Random+Giveaway.gif


7) Wajib follow blog / like page sponsor! - kat sini!!!
8) Sertakan blog ID dan link Facebook anda!
9) Tag minima 3 orang kawan dan pastikan mereka tahu!
10) Letak link penyertaan anda kat ruangan komen! -bukan link blog!


Tarikh tutup:
23 Mei 2012 - Jam 11:59 malam
(Mungkin dipanjangkan atau dipendekkan)


Senarai Hadiah di sini!!!



Nota kaki:-
1) Jujur dengan syarat ke 7 ye!
2) Bagi sesiapa yang ingin sponsor boleh inform di airaamir.blogspot.com
3) Giveaway akan terbatal jika peserta kurang daripada 15 orang!
4) Penyertaan di pilih melalui Mr Random.org

1 comment:

  1. gid luck for contest !! hari tu awak ada request follower button chunji rite? haidah dah buatkan dah maaf lambat.. mintak maaf sangat yee .. ni dia khas untuk awk ^^ harap awak suka :D http://sorryilupa.blogspot.com/2012/01/freebies-gambar-follow-me-korean-idol.html

    Scroll bwh sekali

    ReplyDelete